KØB NU OG FÅ 5% RABAT RESTEN AF DAGEN.
NYTÅRS KUP

Vi ønsker alle vores kunder Godt Nytår. :-))
og siger tak for det gamle.

Vi byder nye såvel som gamle kunder 5% Rabat resten af dagen - på alle ordrer, .

Mange hilsner dit Easy-Pix.eu team!

Varer fra Springfree

En trampolin uden fjedre? Springfree har løsningen!

Springfree trampoliner


Hvorfor er Springfree verdens sikreste trampolin?


Det patenterede fjedreløse design har ikke kun forandret måden trampolinen fungerer på, den har også elimineret de arealer som er skyld i 90 % af de fysiske skader som kan opstå på trampoliner.


Hvor sikker er Springfree trampoliner?


Hvert år er der 105.000 børn som skal behandles pga. af skader der er opstået på en almindeligt trampolin – og det kun i USA.


Fjedre:
Almindelige trampoliner er udstyret med stål fjedre som kan fange og skade brugeren.


Springfree trampolinerne er udstyret med fiberglas stænger som er anbragt under trampolinen og dermed udenfor hoppe fladen.


Ramme:
Rammen på en standard trampolin er konstrueret sådan at det er en del af hoppefladen. Hvis man hopper eller falder på denne hårde overflade kan det resultere i brud, åbne sår og skader på hovedet.


Rammen på en Springfree trampolin befinder sig under spring måtten – at komme i kontakt med rammen er for brugeren umuligt.


Kantpuder:
Kantafdækningen ved almindelige trampoliner beskytter ikke mod skader. Kantpuden mister den største del af dens beskyttende virkning efter at man lander på den første gang. Desuden er det den del af trampolinen med den laveste levetid.


Die bløde kanter hos en Springfree trampolin dæmper 30x bedre hvis man lander på den end kantpuden og fjedrene hos en standard trampolin.


Net:
Almindelige trampoliner har brug for stål stænger for at holde nettet – hvis man kommer i kontakt med nettet kan man falde på stængerne eller glide ned på rammen og fjedrene.


Springfree benytter sig af FlexiNet som er udstyret med fleksible stænger, som afdæmper hoppernes fald og hindrer en i at styrte.


 

Mere

Der er ingen varer fra dette mærke endnu.

Accept

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik.