Indendørs & Fitness Trampoliner

Der er ingen produkter i denne kategori.

Indendørs Trampoliner

Her finder du mini trampoliner på ca. 100 cm i Ø

Dine fordele ved køb i vores WebShop:

Dansk garanti, dansk service.

At hoppe på en trampolin er ikke kun sjov, men også godt for sundheden. Foldbare Mini Trampoliner  til fritid og fitness inden for deres egne 4 vægge. Ved regelmæssig brug af trampolinen trænes der det kardi...

Indendørs Trampoliner

Her finder du mini trampoliner på ca. 100 cm i Ø

Dine fordele ved køb i vores WebShop:

Dansk garanti, dansk service.

At hoppe på en trampolin er ikke kun sjov, men også godt for sundheden. Foldbare Mini Trampoliner  til fritid og fitness inden for deres egne 4 vægge. Ved regelmæssig brug af trampolinen trænes der det kardiovaskulære system, vejrtrækning, balance, koordination og meget mere. Ud over de positive virkninger på det kardiovaskulære system og de koordinerende færdigheder, bevirker fitnesstræning på trampolinen mange andre effekter. Vores Minitrampoliner er også velegnet til gigtplagede eller overvægtige personer. Denne højelastiske, bløde special-affjedering virker specielt led- og rygskånende.

Ny  - alle trampoliner kan nu afhentes på vores lager i Flensborg. Du finder vores trampolin-lager ca. 5 minutter fra de kendte grænsebutikker Fleggaard, Poetzsch-Padborg og Otto Duborg ved den dansk/tysk grænse. Spar forsendelsesomkostninger - du kan betale kontant i Euro eller Danske Kroner, dog ikke med kreditkort.

VIGTIGT - Hvis du vil købe og afhente din trampolin ring eller send mail til os først, så vi kan oplyse, om vi har den ønskede trampolin på lager!!!

Mindre
Mere
Accept

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik.