Andersen Shopper Royal

9 varer

Andersens Royal Shopper serien er idealt til store indkøb og har det bedste Andersen stel model. Stellet er lavet af aluminium og vejer kun 2,6 kg og er belastbart op til 50 kg, selv flaskekasser er ikke noget problem. Stellets højde er på 110 cm, kan nemmt hænges på en cykel og på en indkøbsvogn når du er inde i butikkerne. Denne ...

Andersens Royal Shopper serien er idealt til store indkøb og har det bedste Andersen stel model. Stellet er lavet af aluminium og vejer kun 2,6 kg og er belastbart op til 50 kg, selv flaskekasser er ikke noget problem. Stellets højde er på 110 cm, kan nemmt hænges på en cykel og på en indkøbsvogn når du er inde i butikkerne. Denne Andersen Shopper er specielt, da den kan bestilles med forskellige slags hjul:

- Hjul med 3 eger, med en diameter på 25 cm.
- Hjul med metal eger, med en diameter på 25 cm.
- Specielle hjul til at stige trapper. To gange tre hjul med en diameter på 13 cm, som gør det nemmere at komme op ad trapperne.
- Hjul med kugleleje, let løbende med en diameter på 25 cm, for mindre modstand når man trækker shopperen.
- Hjul med kugleleje og luft, også let løbende og bedst egnet til ujævne veje. Se detaljerne ved at klikke ind på en af produkterne nedenunder.

Mindre
Mere
Viser 1 - 9 af 9 produkter
Accept

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik.