InGround Trampoliner med net

12 varer

InGround trampoliner

Skab plads til hop og sjovt i din have og vælg en InGround trampolin, som diskret kan sættes op i din have. Hvad enten det er, en rund eller en firkantet trampolin, du vil blive overrasket hvor upåfaldende den er. Selvfølgeligt kun, hvis der ikke lige er nogen som hopper højlydt glad på den. Du får selvfølgeligt kun trampoli...

InGround trampoliner

Skab plads til hop og sjovt i din have og vælg en InGround trampolin, som diskret kan sættes op i din have. Hvad enten det er, en rund eller en firkantet trampolin, du vil blive overrasket hvor upåfaldende den er. Selvfølgeligt kun, hvis der ikke lige er nogen som hopper højlydt glad på den. Du får selvfølgeligt kun trampoliner af høj kvalitet og som er testet.

Du har kun brug for en kule, som passer til den størrelse trampolin du vælger. Den førende producent, BERG, har udviklet den første europæiske InGround trampolin med Champion modellen. Den lave højde gør at også små børn kan komme op på trampolinen og er dermed også meget sikrere end et standard model. Et net dertil øger sikkerheden endnu mere. At hoppe på en trampolin er mere end kun sjovt, det erstatter den daglige portion sport og træner din fitness.

Alle vores trampoliner byder på høj kvalitet og sikkerhed. De holder til lange sport og fitness sessions og selvfølgeligt daglig brug af børnene.

Mindre
Mere
Viser 1 - 12 af 12 produkter
Accept

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik.