Leder du efter den perfekte gave til Mors Dag?

Overrask hende med en hængekøje med stativ, så hun virkelig kan slappe af og nyde sommeren, ligesom hun fortjener. Stativet gør, at hun kan sætte hængekøjen hvor hun ønsker det i sin have og ikke er afhængig af 2 ophængningspunkter, som fx træer med en passende afstand. Vil hun gerne ligge i skyggen, eller i solen, kan hun flytte hængekøje stativet rundt.

Forkæl din mor med en hængekøje med stativ

Hængekøjestativerne er fremstillet af flerlags sibirisk lærketræ, som er forbehandlet og dermed er træet mere vejrfast. Det kan derfor godt tåle at stå udenfor i den Danske sommer, selv hvis det regner. Hængekøjestativerne er grundet træet de er fremstillet i, utrolig flotte at se på, selv når hængekøjen ikke er i brug.

Hængekøjerne er lavet af bomuld, og det anbefales derfor at tage hængekøjen ind i tørvejr, når den ikke er i brug. Det hurtigt og enkelt at afmontere hængekøjen, ved hjælp af kæderne og de 2 karabinhager. Man kan derfor nemt nedtage og opsætte hængekøjen på 2 minutter, når man har lyst til at ligge og slappe af med en bog eller nyde en god lur.

Når vinteren står for døren, kan stativerne nemt skilles ad og opbevares tørt og pladsbesparende i kælderen eller garagen. Når foråret igen banker på, kan det let og enkelt samles igen.

Se videoen herunder, som viser hvordan udsigten kan være fra en af vores hængekøjer og se herefter et udvalg af vores hængekøjer med stativ under videoen. Stativerne sælges også separat, hvis man i forvejen har en hængekøje.