Hvorfor Kleenair?

De syntetiske støvsugerposer fra Kleenair byder mange fordele over for andre (papir) støvsugerposer. Kleenair støvsugerposer holder dobbelt så længe end papir poser, har en større suge kraft, er mere hygiejnisk da de filtrerer luften og er meget solid.

Holdbart

De syntetiske støvsugerposer fra Kleenair holder dobbelt så længe i forhold til papir støvsugerposer. Støvet bliver absorberet i fibrene uden at forstoppe porerne. Sådan undgår man reduktionen af suge kraften. Støvsugerposerne passer også perfekte ind i støvsugeren, sådan at kapaciteten og holdbarheden er optimalt, sådan at støvsugerposen ikke skal skiftes så meget.

Kraftigt

Med flere-lag-systemet, skaffer det syntetiske materiale en optimal luftcirkulation og en lige fordeling af støvet. Det resulterer i en længere og konstant suge kraft for en længere periode.

Optimal filtrering

Det syntetiske materiale, støvsugerposerne fra Kleenair er lavet af, filtrerer luften, som støvsugeren puster ud igen. Micro filtreringen giver ikke kun et bedre suge resultat, men resulterer i meget renere luft end hos papir støvsugerposer. Kleenair støvsugerposer hjælper med at forebygge allergier og hindrer forskellige slags bakterier i at udvikle sig.