Sådan finder du en kvalitets kantpude til trampolin

Når du gør din trampolin sommerklar, er det en god ide at kontrollere at alt er i god stand. Hvis din kantbeskyttelse er gået i stykker, eller ser lidt mat ud, så finder du herunder nogle ting du bør kigge efter, når du skal købe en ny, ud over at den naturligvis skal passe til størrelsen på din trampolin.

Hvis du bare vil finde en kvalitets kantpude som passer til din trampolin, så klik ind og se vores Deluxe kantbeskyttelse som findes til trampoliner fra 183 cm og op til 490 cm. Hvis du er i tvivl om hvilken størrelse du skal have, så kontakt gerne vores kundeservice. De kan hjælpe dig med at finde den rigtige kantpude til din trampolin.

Find den rigtige størrelse

Der mange måder at måle en trampolin på, men når du vil købe en kantpude skal du især huske at måle hele trampolinens diameter, da du ellers ender med en kantpude der for lille. Så derfor. husk at måle trampolinen fra yderkant til yderkant således du får hele trampolinens diameter og ikke kun springmåtten. (på billedet herunder vist med en rød streg).

Lavet af kraftig Presenning

Hvis en kantpude skal holde længe, skal den være lavet af en kraftig presenning. Kantbeskyttelsen bliver udsat for meget i løbet af en sæson og er den i dårlig kvalitet, vil den have svært ved at holde længe.

Vejrbestandigt skum

Det er meget vigtigt at kantbeskyttelsen til trampolinen er lavet i lukket cellestruktur skum, som er vand og vejr bestandig. Denne type cellestruktur sikrer, at fyldet ikke optager vand og fugt som ellers ville mørne hele kantpuden.

Syet med vejrbestandig tråd

Noget af det første som går i stykker, i kantpuder af dårlig kvalitet, er syningen. Er tråden der bruges til syningen i dårlig i dårlig kvalitet, vil syningen gå op hurtigt og kantpuden ville miste sin beskyttelseevne!

En god tykkelse kantpude

En Kantpude kan fåes i mange tykkelser. Det vigtigt med en kantpude til trampolinen, som ikke er for tynd. Hvis kantpuden er for tynd, ivl den beskytter fjedre eller brugeren af trampolinen ordenligt. Husk derfor altid at undersøge, hvor tyk beskyttelsepuden er, inden du køber den.

Deluxe kantpuder i bedste kvalitet til trampoliner i alle størrelser

Vi forhandler Deluxe kantbeskyttelse som opfylder alle disse punkter:

  • UV-reesistent og vand og vejrafvisende pressingsmatriale som også bruges til lastbiler
  • En ekstra god tykkelse på 35mm, som giver ekstra beskyttelse til brugeren.
  • Syet med kvalitets tråd, som er vind og vejr bestnadig
  • Skum med Water Protection System - som sikre at skummet ikke kan optage vand og fugt, og giver længere holdbarhed

De passer også til de fleste trampoliner, er du i tvivl om vi har en kantbeskyttelse som passer din trampolin, skal du blot kontakte vores kundeservice. Så hjælper vi dig gerne med at finde den rigtige kantpude.