AMPEL24 produkter: Leveringstiden kan være op til 14 dage på hængekøjer, trampoliner og tilbehør, da GLS lige nu har store udfordringer med en voksende mængder forsendelser i Hamburg, hvilket besværliggøre transporten til Danmark

Generelle oplysninger

E-Trading Flensburg GmbH
Industrieweg 30
D-24955 Harrislee
Germany

E-Mail: kontakt@easy-pix.eu
Telefon: 0049 (0)461093069080

Betaling

På Easy-Pix.eu kan der betales med:

Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro og JCB eller ved bankoverførsel (obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs hvorfor)

"Anvender du betaling med kreditkort tages der INGEN ekstra gebyrer på Easy-Pix.eu"

Betales med betalingskort er du altid sikrtet mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret mod misbrug end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Al datatransmission mellem vor shop og PBS sker via SSL (Secure-Socket-Layer), det vil sige at data sendes krypteret til PBS, og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Easy-Pix.eu eller andre har mulighed for at læse disse data.

Når du betaler med betalingskort trækker vi først beløbet, når varerne sendes fra Easy-Pix.eu. 
Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Læs mere på 
PBS International Sikker Handel Internet

EAN-nummer

Betaling via EAN-nummer kan kun ske fra offentlige institutioner, som har gyldigt EAN-nummer. Efter bestilling vil ordrestatus blive ændret til "Under behandling", her efter sendes varen hurtigst muligt. Når bestillingen er afsendt, vil der blive fremsendt en Elektronisk faktura via det EAN nummer du opgav ved bestillingen. Du har herefter 14 dage til at betale fakturaen. Ønsker I mere end dette skal I kontakte os inden bestilling.

Efterkrav

Hos Easy-Pix.eu kan du ikke længere betale via postopkrævning.

Levering

Alle varer sendes med Post Danmark og/eller GLS Logistics og/eller Spedition. Der er Gratis Fragt på alle ordrer over 499 kr.

Vi estimerer normalt en leveringstid på maks. 4 hverdage. Leveringstid er med forbehold for eksterne forhold, der ligger udenfor vores indflydelse. Køber vil blive kontaktet pr. e-mail eller telefon, hvis dette bliver aktuelt.

Vi leverer i hele Danmark, med undtagelse af Grønland og Færøerne.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 90 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 90 dage efter den dag du;
a)har modtaget din vare
b)får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 90 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved kontakt@easy-pix.eu eller +49 (0)431 545 1456) I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din vare og nederst i dette dokument.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for eksempelvis trampoliner. Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 500 DKK.

Du kan med fordel kontakte vores kundeservice, da vi har gode fragt priser både på pakker og større forsendelser, så frem du ønsker at returnere dit køb.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

1. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeltigt personligt præg,

2. Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som forbrugeren har brudt plomberingen på.

- Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder plomberingen på lyd-eller billedoptagelser eller computersoftware.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi densom brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

E-Trading Flensburg GmbH
Industrieweg 30
D-24955 Harrislee
Germany

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores standard fortrydelsesformular.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på www.easy-pix.eu har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

E-Trading Flensburg GmbH
Industrieweg 30
D-24955 Harrislee
Germany

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 
COPY-DAN & Erhvervskøb

Erhvers virksomheder har i henhold til loven pligt til at anmelde sig til Copy-Dan.
Importører (Erhvervs virksomheder betragtes som først nævnte) & producenter har i henhold til loven pligt til at anmelde sig til COPY-DAN BÅNDKOPI på eget initiativ.
Anmeldelses pligten gælder osse virksomheder der alene fremstiller eller importerer blank-medier der ikke skal betales vederlag af.
Anmeldelses beviset udstedes til importører & producenter i henhold til ophavsretslovens §41, stk.2 og dokumenterer, at virksomheden har anmeldt sig, som loven siger den skal.
Anmeldese kan ske via COPY-DAN BÅNDKOPI´s Hjemmeside www.CopyDan.dk under fanen BÅNDKOPI.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det
formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos International Internet Trading GmbH og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren for E-Trading Flensburg GmbH har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på www.easy-pix.eu er E-Trading Flensburg GmbH.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.easy-pix.eu videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos E-Trading Flensburg GmbH har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til International Internet Trading GmbH via e-mail kontakt@easy-pix.eu

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette en skriftlig henvendelse til kontakt@easy-pix.eu. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk.
Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. 
Du finder klageportalen her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Pricerunner Købsgaranti

Som medlem på PriceRunner sikres dit køb op til 50.000 kroner, hvis et problem skulle opstå i forbindelse med dit køb. Købsgarantien koster intet for dig som forbruger og gælder for alle køb, når du handler hos os.

Du kan stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien, selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem - du skal blot registrere dit køb inden for en time. At blive medlem hos PriceRunner koster ingenting og tager kun et par minutter! Få PriceRunner Købsgaranti i dag

PriceRunner Købsgaranti sikrer dig i tilfælde af skade på varen ved levering, ødelagt vare, hvis en vare mangler ved levering, hvis varen er forkert eller fejlbehæftet eller hvis levering af varen udebliver. Husk på, at bestillingen skal være adresseret til dig som privatperson.

Du får kun erstatning for den direkte økonomiske skade, du har lidt, anskaffelsesomkostninger og fragtudgifter. PriceRunner Købsgaranti omfatter altså ikke erstatning for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter.

For de endelige brugervilkår og oversigt over kategorier, der er undtaget garantien, besøg PriceRunner.

Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

- Til E-Trading Flensburg GmbH, Industrieweg 30, 24955 Harrislee

- Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)

- Bestilt den (*)/modtaget den (*)

- Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)

- Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)

- Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

- Dato

(*) Det ikke relevante udstreges


OK

Easy-Pix.eu bruger cookies til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Cookies er vigtige for at vores website vises korrekt i din browser. Hvis du klikker på et link på easy-pix.eu, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere om cookies