✓ BERG Trampolin 240cm Talent inkl. sikkerhedsnet Comfort Udvid

BERG Trampolin 240cm Talent inkl. sikkerhedsnet Comfort

BERG Toys BERG Toys

35.28.00.00

Nyhed

2 149,00 DKK

inkl. moms

Fri fragt på ordre over 499 DKK

1-3 dages levering på lagervarer

Dansk kundeservice og support

180 dages fortrydelsesret

køb for 499,00 DKK mere og få fri fragt!

BERG’s Talent – En rigtigt BERG til den lille have.

BERG’s Talent model med Comfort sikkerhedsnet er et rigtigt BERG trampolin, som blev udviklet til en lille have. En trampolin med lav pris, med kendt BERG kvalitet, som har gennemgået alle strenge tests og har bestået dem glimrende. De seks ben byder på høj stabilitet og med sikkerhedsnettet bliver den endnu mere sikker. Lav de fedeste hop på din egen BERG Talent trampolin! 

Kantpude:

Trampolinen har en grøn kantpude, som på hele bredden er 17mm tyk. Med sin bredde på 290mm overlapper kantpuden fjedrene so meget, at man får en god sikkerhedsvirkning. Skummet i kantpuden er vandafvisende og omgivet af et 0,35mm tykt og vejrbestandigt PVC lag.

Ramme:

Rammen har seks ben og har et zink lag, som gør den korrosionsbestandigt. Fødderne og stolperne til sikkerhedsnettet er udstyret med et brugervenligt kliksystem, så rammen hurtigt og let kan monteres.

Spring dug:

Holdbart og stærkt polypropylen væv. Metal ringene til fjedrene er sat godt fast på trampolinen med en 6 rækkers syning.

Fjedre:

Et BERG Talent trampolin er udstyret med Goldspring Talent fjedre, som giver en dejligt hoppe erfaring. Fjedrene er fuldstændigt, på inder- og ydesiden, galvaniseret med et tykt og korrosionsbestandigt lag zink.

Sikkerhedsnet Comfort:

Gennem sikkerhedsnettet er det let og sikkert at komme op på trampolinen. Indgangen er selvlukkende, overlappende og tydligt kendetegnet med et grønt bånd. Sikkerhedsnettet kan hurtigt og let monteres, da stængerne har et kliksystem som holder dem på plads. De vigtige dele er lavet af stål, i stedet for plast, og er meget solid. Stængerne er desuden polstret med skum, som sidder indvendigt på stolpernes overtræk.

  • Trampolin Ø: 240cm
  • Højde Trampolin: 60cm
  • Højde i alt: 210cm
  • Fjedre: 42 Goldspring Talent fjedre
  • Anbefalet vægt Jumper: 50kg
  • Testet vægt: op til 250kg

Tip: Om vinteren skal du afmontere din trampolin, så der garanteres en lang levetid. Kartonerne er ekstra robust, så du kan opbevare din afmonteret trampolin i den.

Vi er godkendt af e-handelsfonden - for dig betyder det at
- Du modtager aldrig spam fra Easy-Pix.eu
- Vores betalingsløsning er godkendt så du først betaler når varen ER afsendt
- Du har maksimal forbrugersikkerhed.
- Tryg og etisk korrekt handel og færden på nettet

Skriv en anmeldelse

BERG Trampolin 240cm Talent inkl. sikkerhedsnet Comfort

BERG Trampolin 240cm Talent inkl. sikkerhedsnet Comfort

Accept

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik.